Membawa-pada Must-haves T + L Editors Sentiasa Bawa Dengan Mereka. Setiap masa. Tiada Perkara Di mana.


Pembungkusan yang betul adalah kemahiran yang memerlukan masa untuk sempurna. Kecuali, sememangnya, anda mendapat akses kepada senarai komprehensif dari sekumpulan penumpang kerap - katakan, editor Travel + Leisure?

Tidak kira sama ada anda sedang membungkus, atau beg beroda, itu adalah apa yang ada di dalamnya, jadi kami menyusun senarai item perjalanan mutlak yang perlu dan beberapa cadangan peribadi untuk yang terbaik dalam setiap kategori.


Apabila membungkus pembawa, anda akan mula berfokus untuk mewujudkan pengalaman lapangan terbang yang lancar dan perkara-perkara seperti dompet perjalanan dan kantung kelengkapan mandian yang mudah diakses akan membantu anda tetap teratur dan mudah melalui keselamatan. Kemudian, pastikan pengalaman dalam penerbangan anda adalah selesa dan menyeronokkan yang mungkin. Di sinilah keperluan penting seperti perjalanan, makanan ringan dan bantal perjalanan akan masuk.

Dan akhirnya, sementara itu hanya senario terburuk, selalu ada kemungkinan bagasi yang diperiksa anda tidak boleh sampai ke destinasi anda apabila anda melakukannya. Oleh itu, anda juga ingin menaiki apa sahaja yang akan menyebabkan kurang sakit kepala menghabiskan satu atau dua hari menunggu untuk bersatu semula dengan barang-barang anda, seperti penukar kuasa anda dan semua pengecas anda.

Dengan perjalanan ini mesti ada, anda akan bersedia untuk apa-apa perjalanan anda melemparkan anda, sama ada bagasi hilang, jiran pesawat yang bising, cuaca kurang daripada-ideal, dan banyak lagi.

Bantal perjalanan

Kerja konvensional, berbentuk U bagi sesetengah orang, tetapi jika anda tidak dapat melihat rayuan, penolong editor digital Richelle Szypulski mengesyorkan mencuba - pada asasnya selendang bulu dengan sistem sokongan yang dibina - atau yang menggunakan konsep selendang infiniti kepada penghibur anda untuk mendapatkan keputusan yang memuaskan.

Notebook

Pengarah operasi kandungan Jessica Plautz adalah seorang pelawak Moleskine untuk "kualiti yang sangat baik dan gaya warna, tema, dan gaya yang berbeza yang menjadikannya mudah untuk membina koleksi dari masa ke masa."

Mask Mata

Penyunting makanan dan perjalanan Lila Battis bersumpah dengan pembebasan tanpa cahaya, ringan ketika editor bersekutu, Siobhan Reid adalah "terobsesi dengan" topeng tidur sutra ultra-mewah Slip. "Selepas saya menemui kuasa mencantikkannya, saya mencuba topeng tidur pada penerbangan baru-baru ini dari New York City ke L.A. dan saya boleh mengatakan dengan yakin bahawa ia sama-sama covetable," katanya.

Stoking Mampatan atau Ketat

Jika anda akan duduk di kerusi pesawat selama lebih dari empat jam, anda mungkin mahu menukar sepasang atau untuk membantu peredaran di kaki anda. Ini akan memastikan kaki anda tidak tidur dan membantu mencegah lebih banyak, seperti bekuan darah.

Penyumbat telinga

Untuk mana-mana senario di mana anda tidak semestinya mahu memakai fon kepala anda - katakanlah, tidur - tetapi masih ingin menenggelamkan gangguan sekitar di sekeliling anda, satu set penyumbat telinga adalah kunci. Kakitangan bersetuju bahawa anda tidak boleh salah dengan Mack.

Hiburan dalam penerbangan

Penerbangan panjang boleh melelahkan tanpa sesuatu untuk lulus masa. Untuk penolong editor digital Kim Duong, itu dia. "Sebelum menuju perjalanan yang besar, saya dapat memuat turun beberapa filem, buku, atau permainan untuk menghiburkan saya dalam penerbangan panjang. Ia menjadi penukar permainan utama, "katanya. Kami juga fikir Amazon terbaru adalah e-pembaca yang paling mesra perjalanan.

Pengecas mudah alih dan semua wayar pengecas

Hanya beberapa syarikat penerbangan yang menyediakan slot USB untuk mengecas peranti anda dalam penerbangan, jadi jika anda ingin menonton filem panjang ciri pada penerbangan anda tanpa perlu menghabiskan 30 minit pertama di Ketibaan mendapatkan bateri anda kembali ke dua digit, pastikan untuk pek bateri mudah alih.